Pentru vizualizarea corectă a site-ului vă rugăm folosiți
unul dintre browserele: Chrome, Firefox, Opera, Safari
sau Internet Explorer 9 sau mai nou.
inchide

PARCAREA INTERZISĂ pe un sens, pe o arteră importantă din Capitală, miercuri 10 Aprilie 2019

Miercuri, 10 aprilie 2019, parcarea autoturismelor va fi interzisă pe un sens, ca urmare a demarării unui proiect pilot de spălare mecanizată a străzilor în Capitală, inclusiv pe locurile parcărilor publice.

Primăria Sectorului 2 demarează miercuri, 10 aprilie 2019, la ora 14.00, proiectul pilot în Capitală de spălare mecanizată a străzilor şi de parcare alternativă a autovehiculelor pe un sens de mers, în vederea curăţării eficiente a carosabilului.

Şoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers de la Pasajul Obor spre Bulevardul Ferdinand I, este primul tronson care va fi eliberat în totalitate de autovehicule şi apoi spălat (carosabil, rigolă şi trotuar).

Cu această ocazie, proprietarii autovehiculele din zonă au fost rugaţi să nu parcheze pe timpul spălării străzii, iar vehiculele abandonate sau fără stăpân vor fi ridicate pentru eliberarea locurilor de parcare şi aşa insuficiente din Bucureşti.

În ultimii 10 ani, numărul autovehiculelor care circulă sau tranzitează Capitala a crescut cu peste 25%, din care 96% sunt autoturisme parcate zilnic pe toate arterele de circulaţie, fapt care îngreunează curăţarea temeinică a străzilor. O asemenea operaţiune de spălare mecanizată a străzilor nu s-a mai făcut în Bucureşti, fapt care se vede şi în calitatea precară a aerului pe care îl respirăm cu toţii, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

Dată început: 10 apr 2019 00:14
Sursa: http://www.b365.ro

Înapoi
Evenimente

Restricţii

Lucrări