Pentru vizualizarea corectă a site-ului vă rugăm folosiți
unul dintre browserele: Chrome, Firefox, Opera, Safari
sau Internet Explorer 9 sau mai nou.
inchide

Pasajul Basarab din București va fi închis traficului, în intervalul 15-19 octombrie 2019

Pasajul Basarab din București va fi închis traficului, în intervalul 15-19 octombrie, între orele 23:00 - 05:00, pentru lucrări la sistemul de iluminat public.

Se restricționează traficul rutier pe Pasajul Basarab, ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări la sistemul de iluminat public. În timpul lucrărilor, circulația se va desfășura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulație.

Pe banda pe care se lucrează, circulația va fi întreruptă temporar, doar pe timpul nopții. Se va circula deviat, pe benzi, pe porțiuni de pasaj, în funcție de amplasamentul stâlpilor de iluminat public. După ora 01:00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare și coborâre de pe pasaj. După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22:00-5:00, circulația rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Dată început: 16 oct 2019 00:22
Sursa: http://www.b365.ro

Înapoi
Evenimente

Restricţii

Lucrări