Pentru vizualizarea corectă a site-ului vă rugăm folosiți
unul dintre browserele: Chrome, Firefox, Opera, Safari
sau Internet Explorer 9 sau mai nou.
inchide

Str. Valea Ialomiţei între Str. Valea Oltului si Drumul Taberei în ambele directii: restricţie de circulaţie

drum închis de la 19:45 din 27/12/2015
În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, începând cu data de 30 ianuarie 2012, circulaţia rutieră pe str. Valea Ialomiţei se va închide pe tronsonul cuprins între str. Drumul Taberei şi str. Valea Oltului, în vederea realizării obiectivului „Magistrala de metrou 5”, până la definitivarea executării lucrărilor. Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str. Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei şi str. Valea Oltului.

Dată început: 27.12.2015
Dată închidere: -
Sursa: PMB
Ştiri Bucureşti

Restricţii de circulaţie în Bucureşti, luni şi marţi. Pecesiune religioasă în zona Pieţei Iancului | 18 sep 2017 02:31

În zilele de luni şi marţi, în cursul serii, în Centrul Bucureştiului, vor fi mai multe restricţii de circulaţie, în contextul desfăşurării unor activităţi religioase, anunţă, printr-un comunicat de presă, Brigada Rutieră a Capitalei. (...)

Traficul din Capitală, RESTRICŢIONAT de vineri până duminică. | 01 sep 2017 03:26

Brigada Rutieră anunţă că va restricţiona circulaţia rutieră de vineri până duminică, pentru unele artere din Capitală. (...)

Restricţii de circulaţie în Bucureşti pentru meciul FCSB - Sporting Lisabona | 23 aug 2017 03:21

Bridaga de Poliţie Rutieră a Capitalei anunţă că, miercuri, începând cu ora 18.00, traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului, pe străzile din zona Arenei Naţionale, pentru asigurarea accesului la meciul FCSB-Sporting Lisabona. (...)

Restricţii de circulaţie în Capitală, vineri şi sâmbătă | 27 iul 2017 23:27

Mai multe străzi vor fi blocate, vineri şi sâmbătă, în Bucureşti, în contextul organizării „Zilei Imnului Naţional al României", a „Zilei Naţionale a Ambulanţei", a Festivalului Armenesc şi a evenimenului cultural „B-Fit in The Street", anunţă Brigada Rutieră. (...)

Noi reglementări de circulaţie în zonele aglomerate din Capitală. | 19 iul 2017 22:37

Pentru fluidizarea traficului rutier din Capitala, Administratia Strazilor va implementa noi reglementari de circulatie in zonele cele mai aglomerate: instituirea culorii verde intermitent la semafor in intersectiile in care virajul la dreapta nu influenteaza semnificativ traficul. (...)
Evenimente

Restricţii

Lucrări