Pentru vizualizarea corectă a site-ului vă rugăm folosiți
unul dintre browserele: Chrome, Firefox, Opera, Safari
sau Internet Explorer 9 sau mai nou.
inchide

Str. Valea Ialomiţei între Str. Valea Oltului si Drumul Taberei în ambele directii: restricţie de circulaţie

drum închis de la 19:45 din 27/12/2015
În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, începând cu data de 30 ianuarie 2012, circulaţia rutieră pe str. Valea Ialomiţei se va închide pe tronsonul cuprins între str. Drumul Taberei şi str. Valea Oltului, în vederea realizării obiectivului „Magistrala de metrou 5”, până la definitivarea executării lucrărilor. Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str. Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei şi str. Valea Oltului.

Dată început: 27.12.2015
Dată închidere: -
Sursa: PMB
Ştiri Bucureşti

Restricţii de circulaţie în Bucureşti în WEEKEND. Vezi zonele pe unde NU SE POATE CIRCULA | 03 mar 2017 04:25

Traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, pe străzile adiacente Grădinii Icoanei pentru a permite desfășurarea manifestării cultural-religioase "Duminica Ortodoxiei". (...)

RESTRICŢII de circulaţie în Bucureşti pentru comemorarea a 27 de ani de la Revoluţie | 19 dec 2016 23:10

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 21 - 22 decembrie 2016, vor avea loc în Capitală mai multe acțiuni de comemorare a 27 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989. (...)

Restricţiile de circulaţie din zona Eroilor vor fi RIDICATE de vineri | 16 dec 2016 01:39

La un an și o zi după surpările pământului din cauza lucrărilor de la metrou, Metrorex a anunțat ridicarea restricțiilor de circulație pe Bulevardul Eroilor, între Bulevardul Eroii Sanitari și strada Sfântul Elefterie, începând de vineri, 16 decembrie. (...)

RESTRICŢII de circulaţie în Bucureşti, în ziua meciului dintre România şi Polonia | 10 noi 2016 23:06

Brigada Rutieră anunță că traficul rutier va fi restricționat vineri, 11 noiembrie, în jurul Arenei Naționale, cu ocazia desfășurării meciului dintre România și Polonia. (...)

Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Ziua Armatei | 24 oct 2016 22:11

De Ziua Armatei, marţi, începând cu ora 10.30 are loc un marş pe traseul: Parcul Carol I - Bulevardul Mărăşeşti - Bulevardul Cantemir - Bulevardul Nicolae Bălcescu - Bulevardul Magheru - Piaţa Romană- Bulevardul Lascăr Catargiu - Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Constantin Prezan - Şoseaua Kiseleff - Fântâna Mioriţa, pe banda I de circulaţie, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. (...)
Evenimente

Restricţii

Lucrări