Pentru vizualizarea corectă a site-ului vă rugăm folosiți
unul dintre browserele: Chrome, Firefox, Opera, Safari
sau Internet Explorer 9 sau mai nou.
inchide

Str. Valea Ialomiţei între Str. Valea Oltului si Drumul Taberei în ambele directii: restricţie de circulaţie

drum închis de la 19:45 din 27/12/2015
În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, începând cu data de 30 ianuarie 2012, circulaţia rutieră pe str. Valea Ialomiţei se va închide pe tronsonul cuprins între str. Drumul Taberei şi str. Valea Oltului, în vederea realizării obiectivului „Magistrala de metrou 5”, până la definitivarea executării lucrărilor. Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe str. Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei şi str. Valea Oltului.

Dată început: 27.12.2015
Dată închidere: -
Sursa: PMB
Ştiri Bucureşti

Restricţii de trafic joi, în centrul Capitalei, pentru concertul Andrea Bocelli | 22 iun 2017 01:04

Circulaţia rutieră va fi restricţionată joi, în centrul Capitalei, pentru concertul tenorului Andrea Bocelli, susţinut în Piaţa Constituţiei. (...)

CNAIR montează separatoare de sens pe Centura de Nord a Bucureştiului, în zona pasajului Otopeni | 15 iun 2017 23:03

CNAIR a început lucrările de montare a separatorului de sens pe Centura de Nord a Bucureştiului între noile sensuri giratorii construite în această primavară pe sectorul Tunari - Mogoşoaia. După terminarea lucrărilor, nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relaţie, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă. (...)

Zeci de străzi principale intră în REPARAŢII în Capitală. | 15 mai 2017 04:09

Primăria Capitalei anunţă, vineri, că în perioada următoare vor continua lucrările de intervenţii şi reparaţii pe mai multe străzi şi trotuare din Bucureşti, printre care Bulevardul Unirii, Splaiul Independenţei, Calea Victoriei, Şoseaua Pantelimon şi Bulevardul Basarabia. (...)

Trafic restricţionat de Ziua Veteranilor, în Bucureşti. | 04 mai 2017 22:08

Traficul rutier se va restricționa duminică, 7 mai, între orele 09,00 - 13,00, cu ocazia unui eveniment dedicat Zilei Veteranilor de Război și marcarea Centenarului Primului Război Mondial, a anunțat joi Brigada Rutieră. (...)

Restricţii de circulaţie în Bucureşti între 20 şi 23 aprilie. | 20 apr 2017 22:46

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, pentru desfăşurarea Festivalului Internaţional al Luminii Spotlight, dar şi pentru ceremoniile dedicate Zilei Forţelor Terestre, între 20 şi 23 aprilie circulaţia va fi restricţionată pe mai multe străzi din Bucureşti. (...)
Evenimente

Restricţii

Lucrări